Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Ξυπνάτε συνάνθρωποι! Όλα τα Δημαρχάκια κλαίγονται, κλαψουρίζουν, γκρινιάζουν με τον Καλικράτη! Ο Τοκαμάνης κατώτερος όλων των περιστάσεων άρχισε να φοβάται ότι θα χάσει το αλώνι του। Τρέμει τον Παρασκευά!!!!!!!! Κουφο;
Ο Χατζηπαναγιώτου ούτε καν ξέρει τι ζητάει। Αρκεί να κρατήσει καρεκλίτσα। Ο Πουλιλιός κάθετα αντίθετος στον Καλικράτη αλλά πανέτοιμος να γίνει Δήμαρχος στον νέο Δήμο।
Ούτε ένας απο αυτούς τους γιαλατζί επαναστάτες και υπηρέτες του λαού δεν τόλμησε να πει ότι αποσύρεται διαμαρτυρόμενος απο κάθε διεκδίκηση για να δώσει μάχες απο άλλο πιο αποδοτικό μετερίζι।
Ο Τοκαμάνης κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου του όπως και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι। Όξω ρεεεε! Όξω ρεεεε! Που είσαι ρε Παπαγιαννόπουλε;
Ξεχνάνε οι απαράδεκτοι αυτοί τύποι ότι το μεγαλύτερο καρκίνωμα απο αυτά που έφαγαν την Ελλάδα δεν είναι τα Βατο...παιδια αλλά η διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση!
Γαιδουρόπετσοι όλοι! Παπαροηγέτες!!! Πίσσα και πούπουλα! Μαυρίστε τα ατάλαντα λαμόγια!!!!

1 σχόλιο:

  1. Ναι λες και δεν ξέραμε ποιοι ήταν τόσο καιρό!
    Κοιλαράδες που όταν κάθονται στο σπίτι ξύνουν τη μύξα και την σκουπίζουν στην κουρτίνα. ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. Και ο αρχηγός αυτών ο Αλεξανδρής. Βλαχοι διανοούμενοι που τους πετάς κανα δυο ονόματα και κανένα "Business plan" και χέζονται επάνω τους και τρεμουν μην τους δουλέυεις και δεν το καταλαβαίνουν.

    Οχι μονο αυτοί. Και οι άλλοι. Οι λακέδες τους που στρώνουν την γλίτσα να περάσει η εξουσία. Που έφτιαξαν καρικατούρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κάθονται και τους καμαρώνουν από τα παράθυρα, τι καλά που το μαθαν το ποίημα.

    Παπαροηγέτες όλοι, καλά τα λες!
    Και άσε τα βυζαντινά στο Διδυμότειχο να γκρεμίζουν, άσε και την Αλεξανδρούπολη να βρωμάει βενζίνη, άσε και στα ποτάμια μας να αλωνίζουν βούλγαροι.
    Και άσε και το κάθε αρχιδάκι ντεμέκ δημοσιογραφάκι να πλέκει ανύπαρκτους ιστούς διαπλοκής, με ή χωρίς blog.


    Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, λέμε.
    Τους πάτησε το τρένο.
    Ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή