Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Μπουμερανγκ ο Καλικράτης στον Ντόλιο.

Εφιάλτης για τον υφυπουργό μοιάζει ο Καλικράτης διότι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα κινδυνεύει να βγάλει μόνο έναν Πασόκο Δήμαρχο στον Εβρο. Και αυτός δεν θα είναι ελεγχόμενος απο τον ίδιο γιατί θα είναι του νησιού (ο Ατζανός αν δε καταλάβατε) όπου εκεί λόγο έχει ο Ζαμπουνίδης. Σκεφτείτε τι τον περιμένει απο τον Ραγκούση και τον Παπανδρέου αν σερβίρει τους υπόλοιπους 4 Δήμους στην Ν.Δ. Γι αυτό τρελλαίνεται να στείλει τις Φέρρες στην Αλεξανδρούπολη μήπως και κατέβει ο Ζαμπουνίδης η ο Φωτιάδης η ο Ζαπάρτας η στο τέλος-τέλος στηρίξει τον Αλεξανδρή για να κρατήσει πράσινη την πρωτεύουσα του Νομού. Αλλά έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Μη ξεχνάς Υφυπουργέ ότι έχεις δημιουργήσει απίστευτες έχθρες και σε περιμένουν σύντομα.

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΛΕ ΚΑΙΤΟΟΤΙΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΝΑΛΙ!!!! ΒΛΕΠΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ντόλιος μην πατήσει το πόδι του στο Τυχερό.Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που έχει ο δήμος Τυχερού με εκείνον του Ορφέα?
    Είναι σίγουρο πως θα δουν τους Τυχεριώτες όπως δεν τους έχουν δει ποτέ.
    Κανείς ούτε ένας δεν θα δεχτεί αυτή την εξέλιξη και ήδη άρχισαν συζητήσεις για κινητοποιήσεις που ίσως να είναι και ακραίες!!!
    Ο Ντόλιος θα κηρυχθεί ανεπιθύμητος στο Τυχερό όπου παίρνει την μερίδα του λέοντος σε ψήφους πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή