Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΖΗΤΩ ΜΑΣ,,, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Μεσ' την καλή χαρά ήταν η κυρία Γλενταρή με τις συγκλο...νηστικές τοποθετήσεις & προτάσεις που έκανε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και στα ΜΜΕ για τον αγωγό. Ανατριχιάσαμε! Ευτυχώς για μας τους κατοίκους του Εμιράτου του ΖΑΜΠΟΥ-ΝΤΑΜΠΙ (Εβρος στα Αραβικά), φαίνεται ότι ο Πούτιν γέρνει προς το μέρος μας και προτίθεται να μας απαλλάξει απο τον αγωγό.
Θα μπορούμε πλέον να αυξήσουμε την ανεργία μας, να αναπτύξουμε την ανυπαρξία του τουρισμού μας, να μεγιστοποιήσουμε την αφραγκία μας, να κλείσουμε και άλλες επιχειρήσεις, να μειώσουμε δραστικά την μηδενική μεταποίηση μας, να αφανιστούμε απο τα δάνεια μας.
Ο αγωγός πάει για φούντο και εμείς θα γλεντάμε την νίκη μας.
Επιτέλους συνάνθρωποι δεν κινδυνεύουμε απο καμία μορφή ανάπτυξης! Να φύγουνε, να πάνε αλλού! Θέλουμε να αυτοκτονήσουμε με την ησυχία μας. Αργά, βασανιστικά, απολαυστικά.
Μένει τώρα να διώξουμε και τα Χρυσορυχεία για να νοιώσουμε ολοκληρωμένοι ως πολίτες που σέβονται και αγαπούν το περιβάλλον.
Δεν θα κινδυνεύει πια η θάλασσα μας. Και εμείς θα τρώμε γευστικότατη ομελέτα με φυτοπλαγκτόν και φύκια χωρίς μεταξωτές κορδέλες.
Η μαχητικότητα, το πείσμα, οι αγώνες και οι θυσίες των ΖαμπουνοΛαμπάκηδων δεν πάνε χαμένα.
Πάντως αυτοί οι δύο αλλά και οι άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι μας προσφέρθηκαν εθελοντικά να πληρώνουν τις δόσεις απο τις πιστωτικές μας κάρτες.
Τελικά ο Καρυωτάκης θα ανακηρυχθεί σε τοπικό ήρωα.
Ας τολμήσει επιτέλους κάποιος να βρει το θάρρος να σώσει ότι μπορεί να σωθεί.
Το περιβάλλον χωρίς εμάς είναι άχρηστο. Εμείς θα το προστατεύσουμε αν μας επιτρέψουν να ζήσουμε οι τοπικοί ηγέτες μας.....

1 σχόλιο:

  1. πες τα χρυσόστομε ζουρλομανδύα!!!!!!
    αντε γιατί θα την φορέσουμε όλοι την άσπρη τη στολη χωρίς χεράκια, με αυτά που ακούμε στον τόπο αυτό!

    ... για να μην θυμηθώ τα ευτράπελα με την τουριστική ανάπτυξη... γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι καταγάλανες παραλίες και τα εξωτικά ηλιοβασιλέματα στην παραλία του camping και στα κοκκινα βράχια είναι ο απόλυτος τουριστικός προορισμός κάθε βαλκάνιου! Και η Αλεξανδρινούπολη ο τόπος για ζήσεις τις διακοπές σου, σε γειτονιές ειδυλιακές, πίνοντας τον καφέ σου δίπλα στη θάλασσα, χωρίς αγχος για το αυτοκίνητο, το σκύλο σου και τα παιδιά, που θα παίζουν ήσυχα στα πάρκα και τις πλατείες της πόλης.....@@@#@@! ένα πράμα!
    - ρίξε μια ματιά στις αφισούλες του τελωνείου των κήπων για την τουριστική προβολή, και θα αναρωτηθείς "μα που ζω! στο Μπαλί! και εγώ γιατί δεν έχω δει τέτοια νερά σε απόσταση 300 χλμ!" -

    Και το περιβάλλον που τόσο κόπτωνται, η Δαδιά, το Δελτα του Εβρου, ο Αρδας είναι ξεχασμένα και παραμελλημένα και φυσικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ στα πλάνα και στα λόγια τους.

    Αλλά τι να πείς! Νταηλίκι, γκομενιλίκι, ψώνιο και βλαχιά!
    Μπουχτίσαμε πια!


    αλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή