Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ e-ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Γεια χαρά σε όλους όσους οικιοθελώς έχουμε φορέσει το δημοφιλές ένδυμα με το όνομα του οποίου βαφτίστηκε το πρώτο διαδικτυακό ίδρυμα ψυχικών νόσων στον Έβρο!
Ο ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΣ!
Εδώ όποτε και όποιος γουστάρει μπορεί να συμφωνοδιαφωνεί, να σχολιοκαυτηριάζει, να εκφραζοφιμώνεται, να αγοραζοξεπουλιέται, να διασκεδαζοξενερώνει...
Για να μη μας τρελάνουν αυτοί αποφασίσαμε να τρελαθούμε μόνοι μας!
Συνεπώς '' ΧΑΣΟΥΜΕ, ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ''!!!
Λοιπόν, διαβάστε τα πρωταπριλιάτικα νέα που άκουσα χθες σε παραγωγικά περιβάλλοντα και δεξαμενές σκεψεις που κινήθηκα όπως, SOHO, CENTRO, NOTOS, ON THE ROAD κ.λπ, (γράφω τα ονόματα των μαγαζιών γιατί είναι επίσημοι χορηγοί του blog, δηλαδή μας τα ακουμπάνε):
Α) Μετά την δήλωση στήριξης στον Βαγγέλη Λαμπάκη που δημοσιοποίησε ο γνωστός καρδιοχειρουργός κος Γιώργος Μπουγιούκας όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων δήλωσαν ότι στο εξής θα κάνουν αλλού τα bypass τους. Προβλέπεται αναδουλειά κύριε Μπουγιούκα!
Β) Κάποιοι άλλοι κακόβουλοι είπαν ότι ο κύριος Μπουγιούκας έκανε την δήλωση για να αυξήσει τα μέλη του συλλόγου καρδιοπαθών! Σίγουρα κάτι κατάφερε! Μάθαμε ότι επώνυμοι αυτοδιοικητικοί αλλά και νέοι υποψήφιοι, έφτασαν στα πρόθυρα εμφράγματος!
Γ) Ο Λαμπάκης πυροβόλησε με δίκανο (Βαμβακερός, Μπουγιούκας) αλλά ο Αλεξανδρής δεν μασάει. Ετοιμάζει οπλοπολυβόλο. Ο Λασκαράκης Καλικρατάει!!! την ψυχραιμία του. Ο Κούρτης δείχνει έξω απο τα δόντια την καλοκαγαθοσύνη του! Πέρα βρέχει! Ο Δευτεραίος για αντεπίθεση προτείνει να γίνει η περιοχή ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και την Σαμοθράκη Χ Ω Ρ Ο Σ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο Υ!!!!!!! Μεγάλεεεεεε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου